Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kliens visszajelzés

Egy kliensem visszajelzését szeretném megosztani Veletek. Ennél jobban, szebben én sem tudnám leírni mi is történik a kezeléseken, a kezelések után.  Szeretnék ezúton is köszönetet mondani Neki, hogy mindezt leírta és így bárki betekintést nyerhet ebbe a világba.

                                               

 

"L.-hez 2012 novemberében jelentkeztem be szorongásos tüneteim miatt. Korábban pániktünetek is gyötörtek, amelyek ugyan enyhültek, de éreztem, hogy a pszichoterápia és egyes alternatív gyógymódok ellenére magakadtam a gyógyulás folyamatában.

Kíváncsisággal vegyes izgalommal vártam az EFT-terápiát. Ugyan töviről hegyire átolvastam az EFT-s weboldalt, de nem tudtam elképzelni, hogy a terápia miként zajlik a valóságban. Aztán minden jött a maga módján. L. az első pillanattól kezdve bensőséges hangulatot teremtett a közös munkához, így könnyedén kialakult bennem a bizalom az irányába, amely mentén elindulhattunk lelkem útvesztőibe. A továbbiakban hosszú, feltáró beszélgetések, érdekfeszítő feladatok, illetve rengeteg kopogtatás következett. Ezek során egy önismereti túrát tettem a tudatos és a tudatalatti világomban. Racionális választ kaptam számos addig megválaszolatlan kérdésre, amelyek nyomasztottak, amelyek szorongást okoztak. Emellett az érdeklődésem kinyílt, és szorgos önképzés keretében elkezdtem közvetlenül vagy közvetetten az ÉFT-hez tartozó Youtube-videókat nézni és hallgatni.

Mintegy 7-8 alkalom után, amikor hétről hétre látogatást tettem L.-nél, valami összeállt bennem. A fizikai tüneteim is sokat javultak, de valami a fejemben a helyére került. És ez utóbbi volt a döntő pillanat. Ekkor arra kértem a terapeutámat, hogy tartsunk egy hosszabb szünetet (egy hónap). Kíváncsi voltam, miként alakul az életem, miként alakulnak a tüneteim akkor, amikor csak saját magamra számíthatok. És nem kellett csalódnom. Nem történt visszaesés. Történt helyette lelki megerősödés, amely a szabadság érzésnek olyan magas fokával párosult, amely addig ismeretlen volt számomra.

Nem akarok olyat leírni, hogy meggyógyultam az ÉFT segítségével, mivel ma már azt gondolom, nem voltam előtte sem beteg. Csupán nem tudtam magamban helyre tenni dolgokat. Viszont az ÉFT segítségével rengeteg mindent megtudtam magamról, a bennünket körülvevő világról, a lélek mélységeiről. Ez a tudás pedig megfizethetetlen.

Köszönet és hála érte! Elsősorban L.-nek, aki mindig tudta, hogy mikor kell megfogni a kezemet, és mikor kell elengedni azt."

 

 

Cikkek

A gyereknek is segített

2017.11.23

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kliens visszajelzés | Hozzászólások: 0

Körömrágásra is EFT

2017.11.23

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kliens visszajelzés | Hozzászólások: 0