Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EmoTrance

Egy új energiagyógyászati technika

A gondolataink, a történések körülöttünk érzéseket, érzelmeket váltanak ki bennünk. Ami kellemes, jó -az kellemes, felszabadult érzést, a rossz-az viszont kellemetlen, pl. szorongó érzést. Ilyenkor energiátlannak érezzük magunkat. Mintha megakadt volna bennünk valahol az energia. Nem látjuk, nem halljuk azt a bizonyos energiát, csak érezzük. Lehet, hogy az érzelmek az energiarendszerünk állapotáról jeleznek nekünk? Hiszen amikor jó kedvűek, gondtalanok, vidámak vagyunk, szétvet minket az energia.

 Mi a különbség a két állapot között?

       Amikor minden rendben van, zavartalanul áramlik bennünk az energia. Befogadjuk a külvilágból a természetben létező valamennyi energiafajtát. Minden energia információ és amit érzékelünk, hozzájárul az egészségi állapotunkhoz. Szerencsére a testünk képes kezelni a természetes energiák minden fajtáját. Csak ENERGIA létezik, nincs jó vagy rossz- mindenféle energiára, információra szükségünk van. Hogy az energiát jónak vagy rossznak érezzük, az attól függ, hogy hogyan kezeljük. A gondolati megkülönböztetés, az emberek által gyártott fogalom címkézi meg. Hiszen az energia minden formájának van olyan komponense, amely valamelyik fontos részünket táplálja. Energia rendszerünk is mintha táplálkozna: befogad energiákat, kiválasztja és beépíti amire szüksége van, majd hagyja, hogy a felesleg valamelyik természetes energia csatornán távozzon.

       Amikor viszont ez a természetes energiaáramlás valami miatt megakad, azt megérezzük. Ezt jelzik az érzelmeink, majd a testünk is. Az energia feldolgozás blokkjait érzékeljük lelki/mentális zavarként, fájdalomként. Például ha egy bizonyos fajta energiát fájdalmasnak éreztünk valamikor, egy „védőpajzsot” hozunk létre a testünkben (vagy a test körül valahol), hogy megakadályozzuk az újbóli bejutását. Vagy csak rágondolunk mit éreztünk akkor és tudjuk- soha többé nem akarjuk ugyanazt érezni, máris jönnek  a rossz érzések, a kellemetlen fizikai tünetek. Mind a két esetben leblokkolódik az energia áramlása az energia rendszerünkben. A védőpajzsnál ráadásul se ki, se be nem tud áramolni az energia, még a helyzet megoldásában segítő energia/információ sem.

        Ha javulást szeretnénk elérni állapotunkban, a megváltozott energia állapotunkat kell először rendbe hozni. A helyreállt, egyenletes energia áramlás  hozza meg az érzelmi és testi változást/javulást.

       Ez az, amit az Emo Trance technikával el tudunk érni!  Helyreállítani az energia befogadást és megfelelő energia csatornákon keresztül az át- és kiáramlást. Energia rendszerünk megfelelő működéséhez az energiának állandóan áramolnia kell! Amikor pedig ez megtörténik, összehasonlíthatatlanul jobban fogjuk érezni magunkat, minden értelemben.