Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1 napos műhely gyakorlat

2013.04.24

EmoTrance
2013. április 27.

EmoTrance (ET) = az Érzelmek Transzformálása

 

Az ET egy egyedülálló módszer, eddig a legegyszerűbb, amivel találkoztam. A tanfolyamon bárki részt vehet, előképzettség, korhatár vagy más feltételek nélkül.

Magyarországon ez az első alkalom, hogy megismerkedhet ezzel a nagyon egyszerű, de rendkívül hatásos energia-gyógyító módszerrel. Sághy András és Sághy Margit Silvia Hartmann-tól, a módszer kitalálójától, felfedezőjétől tanulták, és kapták meg az ET felsőfokú terapeuta és tréneri oklevelet.

Silvia Hartmann alapvető meggyőződése, hogy ha ismerjük bármilyen feladat megoldásának a módszerét, akkor a megoldás nem lehet nehéz. A gyógyítás, a tanítás és az élet nem kell, hogy küzdelem legyen. Ami igazán jó, az egyszerű és könnyű. Az ET éppen ilyen. Nagyon-nagyon egyszerű öngyógyító és gyógyító módszer, amelynek alapjait ezen az 1 napos kurzuson megtanulhatod. Az ET nem a testi, hanem a lelki, érzelmi problémákkal foglalkozik.

Április 27-én tartanak egy olyan 1 napos képzést, amelyen megtanulhatja, hogyan használhatja az ET-t önmagára, azaz saját energia-rendszerének javítására. 
Azt fogják megtanítani, hogy az érzéseinket az energia mozgása vagy a mozgás megakadása okozza, azaz, az érzéseink az energiarendszerünk állapotát jelzik.
  Bármilyen rosszul érezzük is magunkat, ez nagyon gyorsan megváltoztatható.   

Az ET megtalálta azt a nagyon-nagyon egyszerű módot, ahogyan az energia mozgásba hozható.


Tanfolyami információk:

  • Időpont: 2013. április 27. szombat 9.30-17.30-ig
  • Helyszín: 1132 Bp., Visegrádi u. 60. I. emelet 6.
  • A részvételi díj: 19.500 Ft

Trénerek: Sághy András és Sághy Margit                                                                                                                    a lelki problémák szakértői, EFT trénerek